Maak uw bladerbare PDF winstgevend!

Een online bladerbare PDF mag geen geld kosten, maar moet geld opleveren. Maak uw bladerbare PDF winstgevend! Hieronder vertellen we de mogelijkheden om een online bladerbare PDF winstgevend te maken.

Adverteerders
Regelmatig horen wij klanten die een extra rondje maken langs adverteerders. Een online publicatie betekend extra bereik en dus extra zichtbaarheid. Adverteerders zijn daar gevoelig voor en kunnen daar extra budget voor over hebben.

Online advertentiecampagnes

De online bladerbare PDF is uiteraard makkelijk te delen via sociale media en andere (online) kanalen. Maar heeft u er ook wel eens aan gedacht om online advertenties in te zetten om uw bereik te vergroten. Uw online publicatie vertelt een verhaal en met dat verhaal kunt u heel goed een nieuwe publiek (en dus potentiele klanten) bereiken.

Google Analytics

Via Google Analytics kunt u het leesgedrag van uw lezers analyseren. U ziet welke pagina’s er zijn gelezen, hoeveel tijd er is doorgebracht, het aantal kliks etc. Als u het E-commerce gedeelte van Google Analytics heeft ingericht kunt u zelfs omzet vanuit het magazine registreren. Zo kunt u precies in de gaten houden hoeveel omzet de online bladerbare PDF u oplevert!